Verwijder het vuil plan naar Muay Thai kampen in Thailand uit de slechte.

Bang Chu P. Saman is niet de manier waarop aanvaarden dat muay thai of Thai Boxing is mogelijk het hulpprogramma voor de slechte en hij wees die nu zijn er verschillende manieren om deze actie te ondernemen. Vervolgens zou hij willen vragen de commissies om te annuleren het geval van het verwijderen van de GOM tanden, sleept u de ring en terug te nemen voor strijd en anderen die zijn de belangrijkste problemen om het programma worden in de ongewone manier te maken.

 

Bang Chu Phrabthoranee Luaklamphakchee of de voormalig muay thai kampioen van internationale thai boksen stijl die draaide zijn leven om te worden het hoofd van een muay thai trainingskamp die nu een heleboel kampioen boksers in zijn muay thai trainingskamp heeft bleek dat “nu, ik voel me ongemakkelijk om te zien de ergste in de muay thai life of een bokser die de regel overtreden en voordelen van een andere bokser te nemen dus ik zou graag iedereen uit vele muay thai kampen in dit geval om probleem op te lossen zonder dat het instrument van de slechte in onze samenlevingen aan. ”

 

Bangchu geopenbaard aan de verslaggevers van Muai Siam uit Thailnad op de laatste zondag avond met zijn teleurstellend geluid dat “eerlijk gezegd, worden nu de muay thai life is so dirty wegens de oneerlijkheid van de rechter voor de comités en het schenden van de regels die voortdurend hebben plaatsgevonden. Bovendien, deze dingen gebeurden van de strengheid van de regel te veel, zoals het verwijderen van gom tanden, Sleep ring of terug te nemen om te vechten op de verkeerde manier tot dat bokser mislukt van het spel. Vervolgens het deze regels moet annuleren zonder dat het instrument van de slechte en ons muay thai leven voortdurend in de toekomst vooruitgang worden geboekt door het oplossen van deze problemen van het spel duidelijk wil.

 

Yodkhunsuek SorSuchat muay thai training camp uit Thailand” is gewaarborgd om door te geven in de diepere ronde.

“YodKhunsuek SorSuchat muay thai trainingskamp pochte en is verzekerd dat hij kan doorgaan voor het 2de CP Freshmart muay thai toernooi prachtig omdat voor deze muay thai toernooi in Thailand, hij niet hoeft te controleren voor zijn gewicht veel als hetzelfde als andere wedstrijden in het verleden. Bovendien, de laatste tijd hij had overwinnen Kaothee Phetyindeeacademy muay thai kamp met verschillende punten op Suek Muai Dee Witheethai op laatste 17 augustus 2013 in Imperial Ladprao muay thai stadium ook.

Na Yod Khunseuk zijn mooie vorm voorafgaand aan het vechten in Suek 2e millon baht had bleek heeft Muai CP Freshmat en hij zijn goede strategieën om te vechten. Bovendien, de laatste tijd had toonde hij zijn goede vorm te worden onder de indruk door de muay thai fans van schoppen en te overwinnen Kaotee Phetyindeeacademy muay thai camp met verschillende punten. Dan, voor deze tijd, hij is verzekerd dat hij kan overgaan in de diepere ronde van Muai CP Freshmat omdat voor deze wedstrijd hij niet te controle voor zijn gewicht hoeft veel als andere wedstrijden en hij had toonde voor zijn goede vorm in de strijd dat hij Kaotee had ook overwonnen.”

Yodkhunseuk zei dat “Ik ben ervan overtuigd veel die ik in de diepere ronde van 2de Muai CP Freshmat zeker doorgeven zal omdat voor deze wedstrijd, ik heb niet om voor zijn gewicht veel, dus ik zal moeten meer troepen te vechten om zeker de winnaar in deze wedstrijd.”

Leave a Reply