SiaNao zal setup de grote wedstrijd uit vele muay thai kampen voor het vieren van de dag nieuwjaar.

Om de goede gift voor de dag Nieuwjaar in B.E. 2557 aan de muay thai fans, zal SiaNao Maak de lijst van overvolle voor paar boksers om te vechten in Suek Phetyindee voor de eerste ronde van het volgende jaar op deze 3de januari 2014. Bovendien, voor de basispagina paar bokser uit vele muay thai kampen in Thailand, zal er Pakorn P.K. Sanchai Muai Thaise Yim geconfronteerd met Phetbunchu Bophlabunchu muay thai camp; Bovendien, terwijl Yodwicha P. Bunsit muay misschien Thaise trainingskamp koopje zijn gewicht te Chamuakthong S. Yuphinda voor 3 pond om aan te tonen zijn hete vorm door kneeing zijn bokser.

Bovendien, na succesvolle Setup het 57e verjaardag Lumphinee boksen programma te krijgen van 3,5 miljoen baht, laatste tijd SiaNao of Wirat Wachirarattanawong of de nummer 1 promotor van Lumphinee boksen stadion vooruit kan maken de kwaliteit werken voortdurend om dankbaar voor de muay thai fans. Bovendien, om de gave van Nieuwjaar dag van B.E. 2557, zal er een aantal paar boksers om de lijst op Phetyindee kantoor bestaande uit deze paar boksers:

• Pakorn P.K. Sanchai Muai Thaise Yim geconfronteerd met Phetbunchu Bophlabunchu muay thai kamp in 133 pond

• Yodwicha P. Bunsit muay thai trainingskamp te onderhandelen zijn gewicht te Chamuakthong S. Yuphinda in 135-138 ponden

• Phetphanomrung Kertmu 9 muay thai trainingskamp geconfronteerd met Nong O van 5 kip ster daew yim in 132 pond

• Sam A van 5 kip ster daew yim geconfronteerd met Khaimookkhao P. Thaise Rungriangkhamai 126 pond

• Prachanchai P. Phetnamthong geconfronteerd met Mondam S. Weerapon in 117 ponden

• Superlek W. Sangphraphai muay thai trainingskamp geconfronteerd met Thanonchai T. Sangthiannoi in 124 ponden

• Singthongnoi P. Telakul muay thai camp geconfronteerd met Phetmorakot W. Sangphraphai muay thai trainingskamp in 128 pond

Bovendien, SiaNao geopenbaard aan de verslaggevers van Muai Siam wordt dat “Hoewel nu er de verwarring van politiek situatie is, onze boksen programma nog steeds voorwaarts verplaatst. Klik vervolgens op deze 3de januari 2014, zal er de eerste ronde van het volgend jaar het Nieuwjaar cadeau geven de muay thai fans. Bovendien zijn alle van de paar boksers de interessante ones te volgen die nooit te kampen hebben met elkaar voor, zoals de eerste paar bokser tussen Superlek geconfronteerd met Tanonchai om wraak voor nadat het spel verloren door wordt verdrongen. Dan, we would like to nodigen alle muay thai fans om te vrolijken voor dit programma voor het ontvangen als het nieuwe jaar cadeau in het volgend jaar.”

Leave a Reply