Zorgen voor uw gezondheid tijdens het leren van Muay Thai

De meeste atleten weten dat je je training moet combineren met gezond voedsel om optimaal te presteren. Je lichaam gehydrateerd houden en de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgen, zijn essentieel om een ​​succesvolle Muay Thai-ervaring te hebben. Als je naar Thailand reist om de vechtsporten te leren, moet je de voedings- en gezondheidsvoordelen van de verschillende Thaise gerechten weten. Je moet ervoor zorgen dat je in het juiste gewicht zit om de veeleisende aard van de vechtsport aan te pakken.

Muay Thai trainen in Thailand en je gezondheid en voeding

Voordat u het basis-Muay Thai-dieet doorloopt, moet u zich bewust zijn van de fundamentele informatie die verband houdt met de vechtsporten. Je moet er zeker van zijn dat je voldoende aanbod hebt van de essentiële vitaminen en mineralen die je trainingsvermogen zullen verbeteren.

De basis van gezond eten in Thailand

Misschien vraag je je af waarom mensen die naar Thailand reizen om Muay Thai te leren wanneer ze zich gewoon kunnen inschrijven op hun plaatselijke sportschool. Dit komt door het feit dat het hen de mogelijkheid biedt om het leven van de Nak Muays te leven. Dit omvat hun dieet; je hebt toegang tot een reeks gezonde voedingsmiddelen. Het reguliere dieet van een jager bestaat normaal gesproken uit rijst, groente en een kleine portie vlees tijdens het ontbijt, fruit voor de lunch en rijst en gezonde eiwitten voor het avondeten. Ze zorgen er ook voor dat ze de hele dag voldoende water hebben om gehydrateerd te blijven.

De meeste Muay Thai-jagers kiezen ervoor om dit gezonde dieet te volgen. Dit kan ook het dieet zijn dat u wilt volgen als u wilt afvallen en uw gezondheid wilt verbeteren. Tijdens een training in Thailand is het het beste om weg te blijven van voedingsmiddelen met een hoog suikergehalte. De kleurrijke drankjes die aan de kant van de weg worden verkocht, hebben een verhoogd suikergehalte. Je moet ook wegblijven van gerechten op basis van kokos. De Cha-Yen, een gespecialiseerde lokale thee, heeft veel suiker. Het is misschien onmogelijk om Pad Thai over te slaan, maar vergeet het niet met mate te doen. Een kom Pad Thai zit vol met ongezonde vetten, koolhydraten, zout en suiker.

Leave a Reply