Een paar redenen om lid te worden van een Muay Thai-kamp

Muay Thai (of Thai Boxing) is een krijgskunst en vechtsport die meer dan acht eeuwen geleden in Thailand is ontstaan. Veel mensen kennen het als de kunst van 8 ledematen vanwege het gebruik van benen, handen, knieën en ellebogen. Vermeldenswaard is dat er vergelijkbare disciplines zijn die worden beoefend in Maleisië, Birma, Cambodja en Laos, maar vanwege zijn specifieke kenmerken is Muay Thai het populairst onder hen.
Muay Thai training staat vooral bekend als intensief en moeilijk. Het gehele trainingsconcept is gericht op het versterken van de bovengenoemde lichaamsdelen. Ervaren Muay Thai-jagers hebben goed ontwikkelde spieren in elk deel van het lichaam. Ze hebben vooral krachtige shinbones.
Muay Thai is zeer efficiënt gebleken voor studenten die het als fitnessactiviteit willen gebruiken. Muay Thai training kan vele gezondheidsvoordelen voor de beoefenaars opleveren. Het kan bijvoorbeeld letterlijk elke groep spieren activeren en versterken. Dit type training is goed voor het cardiovasculaire systeem en het bevordert de algehele sterkte van het lichaam. Muay Thai-studenten leren snel hoe ze zichzelf moeten verdedigen tegen plunderende aanvallers en ze zullen ook afvallen als ze extra kilo’s hebben. Ten slotte zal Muay Thai je helpen van stress af te komen en je te kalmeren. Als je een ervaren Muay Thai-beoefenaar vraagt ​​naar de plek waar je Muay Thai op de beste manier leert en alle voordelen ervan ervaart, zullen ze je vertellen dat je moet deelnemen aan een Muay Thai trainingskamp. Deze kampen zijn overal ter wereld te vinden, maar Thailand is absoluut de plek waar je moet reizen om de effecten van je training te maximaliseren. Om preciezer te zijn, moet je je aansluiten bij een Muay Thai trainingskamp in de buurt van een prachtig strand. Dat is waarom Phuket Island een van de favoriete reisbestemmingen is voor liefhebbers van Muay Thai. Laten we nu eens kijken waarom je zou moeten aansluiten bij een Muay Thai-kamp dichtbij een strand:
– Je krijgt de kans om te ontspannen tussen de Muay Thai trainingslessen
– Je gezin kan genieten van de tijd doorgebracht in Thailand terwijl je traint
– Je zult de effecten van je trainingslessen kunnen vergroten

Leave a Reply