Word flexibeler met Muay Thai

Een van de meest verontrustende trends die onze moderne opvattingen over gezondheid en fitness teistert, is het gebrek aan aandacht voor een goede stretching. Voor de meeste mensen betekent fit zijn sterk zijn en een laag lichaamsvetpercentage hebben. Het is waar dat fitness en een goede gezondheid het ontwikkelen en cultiveren van een gespierde en gespierde lichaamsbouw betreffen, maar door het belang van flexibiliteit te vergeten, zorgen we voor problemen.

Rekken is uiterst belangrijk. Training om je rekbaarheid te verbeteren, zal helpen om je spieren actief en gezond te houden. Door flexibiliteit te bezitten, kunt u een volledig bewegingsbereik behouden in zowel spieren als gewrichten. Door niet te rekken, zullen onze spieren aanzienlijk verkorten en strak worden; die het potentieel heeft om het risico op verwonding te vergroten. Strakke spieren zijn zwak en kunnen zich niet helemaal uitstrekken. Door je flexibiliteit te trainen door regelmatig te strekken, verhoog je je fitnessniveau en verbeter je je algehele gezondheid.

We erkennen echter dat rekken saai en vervelend kan zijn, om nog maar te zwijgen over veel werk. We hebben 11 grote spiergroepen en een poging om ze uit te rekken zou een buitensporige hoeveelheid tijd kosten. Terwijl het strekken van je nek-, schouder- en rugspieren belangrijk is voor een goede gezondheid, zijn de spieren die de belangrijkste voordelen hebben voor je fitnessniveaus, in de gebieden van je lichaam die essentieel zijn voor mobiliteit. Het uitrekken van je kuit- en hamstringsspieren, evenals de heupbuigers die zich in het bekken en de quadriceps in de dijen bevinden, garandeert de meeste flexibiliteit.

Hier komt Muay Thai om de hoek kijken. Muay Thai is Thailand’s meest gerespecteerde sporttraditie. Voor die uit de lus, Muay Thai is een eeuwenoude vechtstijl geboren in het mooie Thailand dat grote nadruk legt op snelle opvallende technieken en maximale flexibiliteit. Training in Muay Thai kan tal van gezondheids- en fitnessvoordelen bieden, en uw lichaam op hetzelfde moment vormgeven. Muay Thai vertrouwt zwaar op bliksemsnelle stakingen en krachtige trappen, en om deze te kunnen leveren, moet je je flexibiliteit maximaliseren.

Leave a Reply