Muay Thai zal je leven veranderen

Muay Thai is niet alleen een sport; het is een manier van leven. Deze eeuwenoude krijgskunst heeft het vermogen om je leven te transformeren met zijn snelle en dynamische benadering van trainingssessies. Muay Thai kan in een oogwenk je gewicht verlagen, je totale lichaamsvet verminderen en je sterker en zelfverzekerder voelen. Alle vechtsportdisciplines kunnen een overvloed aan gezondheids- en fitnessvoordelen bieden, maar Muay Thai staat met kop en schouders boven de menigte uit.
Muay Thai, of kickboksen, is de eerste krijgskunst van Thailand. Wereldwijd gerespecteerd, is deze opwindende gevechtskunst een leidend element geworden van een Mixed Martial Arts-gevecht en om een ​​goede reden. Met zijn combinatie van bliksemsnelle vuisten, zwaar belaste ellebogen en verwoestende knie-aanvallen en trappen, biedt Muay Thai training een volledige lichaamstraining. Je hoeft alleen maar naar de lichaamsbouw van een Muay Thai-jager te kijken om alle twijfel over de zaak te laten varen.
De soorten lichaamsbewegingen en slagen die de Muay Thai-training benadrukt, zorgen voor aanzienlijk verbeterde flexibiliteit en conditionering. Het hebben van maximale flexibiliteit kan het ongemak aanzienlijk verminderen en helpen bij het volbrengen van dagelijkse routines buiten het trainingskamp. Door de flexibiliteit van beweging te hebben, vermindert u ook de kans op letsel aanzienlijk.
Muay Thai in Thailand doet wonderen voor je inspanningen om af te vallen. Als je 90 minuten per dag aan een training deelneemt, verbrand je ongeveer 3500 calorieën in slechts een week. Voor iedereen die het moeilijk heeft om af te vallen, is deze krijgskunst de juiste keuze. De voordelen van Muay Thai op het gebied van lichaamsgewicht en vetverlies zijn te danken aan de fantastische cardiovasculaire werking en aërobe aard. Slechts een paar weken in een Muay Thai trainingskamp zullen je longcapaciteit en basale stofwisseling aanzienlijk verbeteren.

Leave a Reply