Het Muay Thai en Thai boksen Camps informatie uit Thailand

Geleidelijk, Muay Thai of Thai boksen veranderd van een bekende sport om een ​​manier van persoonlijke ontwikkeling door vele trainingskampen, zoals het de adel steeds meer waardering voor de bijzondere kunst en vroeg geselecteerd strijders te blijven in hun woningen uit te leggen aan Muay Thai en Thai boksen voor het personeel van de koninklijke huishoudens, soldaten, samen met prive-bewakers van de koning. Tijdens uw Ayutthaya periode, het peloton van de Royal Guards verscheiden genoemd Kong Thanai Lueak (Elite Retainers) en Krom Nak Muay (Boxers Routine) werd opgericht, bestaande uit officieren die bekwaam zijn in het vermogen van Muay Thai, eerder wordt gekozen na het tonen van hun gevechten expertise in de voorkant van de vorst. De gekozen vechters, op zijn beurt, leerde Muay Britten om de vorsten en edelen, samen met de kunst als in dienst van de de aristocratie werd bekend omdat muay Luang evenals Royal Muay.This koninklijke bescherming met Muay Thai lopende gedurende het bewind van Full Rama V als koning Rama Six, waarbij strijders die hadden bewezen door zich via een overname van aanvallen binnen de provincies gevraagd om het geld stad en strijd in gebeurtenissen gegaan om door de koning zelf of zijn vertegenwoordiger. Dus er veel muay thai kampen in een lange tijd.
Tijdens de eigenlijke bewind van koning Rama V, werd de status en de culturele status van het Muay Thai verbeterd extra, zoals de Full nam een ​​persoonlijke interesse in de kunst en ging naar wedstrijden. Bekwame vechters werden zelfs toegekend relatief groot-rank titels, zoals het geval van 1 bokser die werd overhandigd de titel Phra Chai Chok Chok Chana (Lucky Fighter en winnaar) met de Koning en en ging toen op te zetten in een beroemde Muay Thai leraar . Een andere welvarende vechter werd toegekend de titel Muen Mue Maen Mat (Donkere nacht van de
Haarscherp Punch) en promoveerde naar de aanzienlijke rang van een nieuwe militaire officier. Actief mecenaat bleef in de regeerperiode van Master Rama VI (1910 – 1925), die een reis naar verschillende provincies om speciaal ingericht Imperial Muay wedstrijden genieten van vele muay thai kampen en sportscholen. Het absoluut was in 1920, in de loop van zijn regering, die Muay Thai wedstrijden eindelijk zijn of haar permanente woning. Er zijn veel muay thai trainingskampen in Thailand en bijna zijn goede kampen muay thai of Thai boksen trainen

1 thought on “Het Muay Thai en Thai boksen Camps informatie uit Thailand

  1. Jessica Sonny

    Veel Muay Thai kampen hebben verschillende wapens van Muay Thai, dan kunt u een heleboel Thai boksen te leren met veel Muay Thai kampen in de werelden.

Leave a Reply