Muay Thai en Thai boksen in Thailand

Welkom in Thailand, het land van de glimlach, waar het land zelf is zo divers en spectaculair als de glossy ansichtkaarten verbeelden. Thailand is een prachtig land, met voor elk wat wils: prachtige stranden, historische cultuur en musea, levendige kunst, een goed nachtleven en een van de beste keukens van de wereld. Het noorden heeft een weelderige bergen en wilde rivieren, het zuiden en biedt talrijke eilanden en stranden, en het centrum biedt bruisende Bangkok. Het is een relatief veilig en stabiel land met vriendelijke mensen die genieten van een easy-going houding tegenover het leven.

Thaise mensen houden hun koning en koningin en de koninklijke familie in grote eerbied, en dus niet zal tolereren buitenlanders toont gebrek aan respect voor hen.

Algemeen Thaise vrouwen zijn conservatief. Zodat ze niet aanraken zonder hun toestemming.

Draag geschikte kleding wanneer u een Boeddhistische tempel. Minirokjes en korte broeken zijn niet toegestaan. Doe je schoenen uit voordat je binnen in de hal van de eredienst. Dames mogen in geen geval aanraken van een boeddhistische monnik, geef dingen direct aan hem of dingen rechtstreeks van hem ontvangen.

Intimiteiten tussen man en vrouw mag niet in het openbaar worden getoond. Zonnebaden in het naakt is verboden.

Bel Thais hun voornamen; gebruik van de titel “Khun” voor volwassenen.

Normaal gesproken, Thaise mensen anderen aan te pakken door hun voornaam en met de titel ‘Khun’. Dus wees niet verbaasd als u wordt aangesproken als

Thaise mensen lachen om blijdschap en geluk uit te drukken, te bedanken voor kleine diensten, aan de wai van kinderen en inferieure personen terugkeren, en zelfs om kleine ongemakken te verontschuldigen.

Heeft een persoon het hoofd niet aanraken, noch verstoord zijn haar. De kop is het edelste deel van het lichaam. Een oprechte verontschuldiging moet onmiddellijk worden aangeboden als je iemands hoofd onbedoeld aanraken.

Vermijd het plaatsen van uw voeten op de tafel tijdens de vergadering. Gebruik nooit je voet te wijzen dingen uit of voor een deel van het lichaam van iemand, die wordt beschouwd als onbeleefd aanraken.

Het invoeren van een Thais huis, je verwacht om je schoenen te verwijderen.

De traditionele begroeting gebaar is een wai (handen samen geplaatst in een gebed positie op de borst, kin of het voorhoofd) genoemd. Er zijn verschillende niveaus van WAIS, het beste is om gewoon imiteren de wai die wordt gegeven aan u. De meeste Thais zijn niet gewend om de handen te schudden, maar meer zijn de aanneming van deze westerse benadering wanneer het ontmoeten van buitenlanders.

Thailand is de geboorteplaats of thuis van muay thai of Thai boksen. Schoonmaakt er veel muay thai trianing kampen in Thailand in veel steden. Iedereen kan de kaart van Thailand controleren en vind de beste muay thai of Thai boksen kampen.

1 thought on “Muay Thai en Thai boksen in Thailand

  1. Tom Carl

    Nu geld besparen ik om te reizen en te trainen Muay Thai in Thailand. Ik wil Muay Thai trainen in alle dagen en lange tijd. Dan moet ik gaan om te trainen op de Thai boksen kamp in Thailand.

Leave a Reply