Nasia Denphanom Camp uit Thailand als meer nadelen dan zijn paar bokser van muay thai.

“Leraar Chu” of PhayungSakRaksat aanvaard dat Nasia Denphanom Camp van KeelaKorat zou kunnen meer nadelen dan Chaosuanoi Phetsuphanphan muay thai camp hebben; Nochtans, zijn vers vorm kan niet hebben meer nadelen dan hem zeker. Dan, kunnen de Nasia de kampioen in de laatste ronde van Suek Chao Muai Thai op deze zaterdag van 3 augustus 2013 zijn zonder te verliezen geen statistieken voor iedereen in elke strijd in dit spel stadium Omnoi boksen.

 

Bovendien, leraar Chu Phayungsak of het teamwork van KeelaKoratschool geopenbaard aan de verslaggevers van Muai Siam dat “Nasia Denphanom kamp van KeelaKorat school zijn meer nadelen dan Chaosuanoi Phetsuphaphan muay thai trainingskamp hebben zou. Hij is echter nog steeds vertrouwen in zijn bokser verse formulier dat niet meer nadelen dan zijn paar bokser zeker hebben omdat in het verleden 4 gevechten van 8thFukthiangroup, had hij nog nooit verloren aan iedereen. Bijvoorbeeld, in de halve finale ronde, heeft NattaponKertarworn gewonnen Denphanom evenals de afgelopen wedstrijden. Dan, op deze 3de augustus 2013 in Thailand stadium Omnoi Boksen, zou hij zeker de kampioen in 8thFukthian groep.

 

Leraar Chu van KeelaKorat school zei met vertrouwen dat “In het verleden, Nasia Denphanom Camp niet had verloren aan iedereen in 8thFukthiangroup en hij is verzekerd dat Nasia Denphanom kamp Chaosuanoi in de laatste ronde om te maken zijn goede statistiek in het spel zeker hoewel hij meer nadelen dan zijn paar bokser heeft kan overwonnen.”

Leave a Reply