“Tay” bevestigt niet te laten “Ninsiam”

Tay Lamtrai heeft bevestigd dat in het verleden niet heeft verliet hij Ninsiam; echter, misschien Ninsiam met Namkhabuan en Bangsan de praktijk op Burirum provincie. Bovendien, in die plaats heeft het de bereidheid meer dan bij A. Chamin camping terwijl op Singburi provincie het niet de groot formaat boksers heeft te trainen hem. Vervolgens laten het Ninsiam verblijven in Buriram provincie slapen er te consumeren. Bovendien, op de gevechten dag Tay kan komen om te geven de aanmoediging om deze bokser als hetzelfde als het verleden, en hij is van mening dat zijn bokser zou kunnen verlaten van zijn schande doordat de winnaar weer over de bestrijding van Suek een Mit Chai op deze 26 November 2015 stadium Rachadamnern Boksen, vooral voor zijn lichaam toestand beter te zijn dan de verliezende dag.

 

Tay Lamtrai is gebleken dat zijn geest te bevestigen met de verslaggevers van Muai Siam nadat Mit Nakorn Ninsiam T. Paopiamthrab om wraak te nemen met Onechana A. Bunchuai als de meester van Suek een Mit Chai op deze 26 November 2015 Rachadamnern boksen stadium heeft gebracht. Bovendien, kan hij zijn gewicht voor 1 pond om te vechten voor 125/124 pond koopje. Bovendien, nu hij niet zou kunnen verlaten voor Ninsiam, maar hij moet de praktijk met Namkhabuan en Bangsan in Burirum provincie met zijn meer bereidheid dan gevechten bij A. Khamin boksen kamp in Singburi provincie. Bovendien heeft het niet de grote één, met uitzondering van de kleine een enige, zodat het Ninsiam aan praktijk zelf op Burirum provincie moet brengen. Bovendien, op de gevechten datum Tay misschien geven de aanmoediging hem in het stadion van boksen als de verleden tijd. Tot slot, gelooft hij dat het Onechana om wraak te nemen met zijn bokser weer op Suek een Mit Chai op deze 26 November 2015 Rachadamnern boksen stadium omdat nu zijn lichaam voorwaarde beter dan zijn verliezende dag is zou kunnen helpen.

 

Tay Lamtrai zei dat op de laatste keer dat hij het spel heeft verloren, maar in deze tijd heeft hij zijn bereidheid om te laten zien de goede vorm. Aanzienlijk hij is opgegroeid met zijn veel verantwoordelijkheid om te overwinnen zijn bokser met inbegrip van zijn goede prestaties. Dus, het niet zou moeten missen voor het bekijken van dit interessante programma.

Leave a Reply