“Yodsiam” zou kunnen worden geconfronteerd met “Maphralong”.

Lek Somsakul of één van de samenwerking op Suek Muai Dee Withee Thaise heeft laten de Muay Thai fans om te bewijzen dat zijn prestaties op deze zondag. Vervolgens wellicht het degene van master; namelijk, Yodsiam Sorchor Wichitpadreaw om te vechten met Maprakhong S. Bunyongyot in 127-128 pond. Daarom, als elk van hen miss heeft te nadelig zijn, hij zou worden de verliezer of de pijn zeker.

 

Voor de voortgang van het vechten op Suek Muai Dee Withee Thaise, kunnen er het uitzenden op deze zondag van 6 maart 2016 Rangsit Muay Thai stadium. Het kan dus de geselecteerde ones; namelijk, Samleethong Sorchor Wichitpadreaw om te vechten met Panyawut Kertchareonchai in 126 pond, alsmede naar de tweede men; namelijk, Somraknoi S. Yingchareonkarnchang om te vechten met Chaimongkol S. Siaphet in 123 ponden na met de tweede één of Buakhao S. Siaphet om te vechten met Teelek Rachanon in 124 pond en de master of Yodsiam Sorchor Wichit Padrew om te vechten met Mapralong S. Bunyongyut in 127-128 pond. Daarom is de Muay Thai fans niet missen voor deze wedstrijd door te letten op het Muay Thai stadion.

 

Lek heeft geopenbaard dat hij op deze zondag verwijzing naar de Muay Thai fans van Suek Muai Dee Withee Thai op Rangsit in Phatumthani provincie om te vechten in de volledige manier heeft overvleugelen. Dus, elke bokser zou geschieden de lijst door het teamwork te bestrijden met volledige prestaties, met name voor master degene die heeft Yodsiam om te vechten met Maphralong in 127-128 pond. Het hangt dus, het eerste ontbreken van scores.

Leave a Reply