“Kingsang” heeft bedankt voor alle aanmoedigingen om te vechten met “Kaewphayak”.

Kingsanglek T. Laksong heeft bedankt voor alle aanmoedigingen verzonden voor hem na een ongeval. Echter, nu hij heeft voelde beter van zijn ziekte al klaar te zijn om terug te komen voor het beoefenen van zichzelf. Vervolgens in de volgende wedstrijd zou hij vechten op Suek Chit Muengnon deze maandag 2 mei 2016 met Kaewphayak Chitmuengnon.

 

Bovendien, Kingsanglek T. Laksong of de tweede uitstekende professionele bokser en de uitstekende nieuwe ster van Siam Ron Award al bijna dood na het ongeval op zijn motorfiets naar crash met de auto. Dan heeft hij naalden voor verscheidene degenen geweest totdat hij verwijderen moet van het strijden met Phetsuphan P. Daewrungriang. Bovendien, is dit programma Suek één Thong Chai te zenden op deze 31 maart 2016; echter in deze wedstrijd kan hij niet vechten omdat hij nu de rest heeft voor het herstellen van de ziekte.

 

Echter, in de volgende wedstrijd hij zou terugkomen strijd opnieuw met zijn toenemende prijsbeschrijvingen terwijl het drijven van de motorfiets. Dan, op deze 2e mei afgezien van zijn vechten met Kaewphayak er wellicht anderen; namelijk Phanphayak Chitmuengnon vechten met Sangmanee S. Thianpho in 127 ponden als de toonaangevende ook.

Leave a Reply