“Boot” kan de grote programma waard zijn om voor het verkrijgen van voordelen setup.

Nong boot of Nattadate Wachirarattanawong is gebleken voor de lijsten van Suek Phetwisate op de grote wedstrijd op dit 7e April 2016 Rachadamnern boxing stadium. Dan is het zeker dat alle paar degenen zou vechten met funniness, met name voor de master of Phetmorakot W. Sangphraphai om te vechten met Yodphanomrung Chitmuengnon in 135 pond. Daarnaast zijn ze de boksers van ander programma om te vechten met elkaar, dus het Muay Thai fans moeten volgen en de aanmoediging sturen naar hen. Dus, het misschien wel teleurgesteld zeker.

 

Voor Suek Phetwisate in de grote wedstrijd die op dit 7e April 2016 Rachadamnern boksen stadium uitgezonden misschien, heeft de promotor, Nong boot of Nattadate Wachirarattanawong de interessante lijsten voor verscheidene degenen gemaakt. Vervolgens kan er master degene van de verschillende programmabokser; namelijk, Phetmorakot W. Sangphaphai vechten met Yodphanomrung Chitmuengnon in 136 ponden na door naar de tweede men of Phetphanomrung van de Rattanabundit Universiteit vechten met Chamuakthong Fighter Muai Thai in 137 ponden, ondersteunende degene of Superlek van de Rattanabundit Universiteit vechterij Superball Teemeunglei in 128 pond en anderen. Dus, de Muay Thai fans kunnen volgen en de aanmoediging om ernstig te vechten de spanning om de Muay Thai te sturen fans zeker.

 

Bovendien kunnen er anderen; namelijk, Kaimookkhao P. Thairungriangkhamai onderhandelingspositie gewicht Khwan S. Plernchit in 131-133 pond, Onechana A. Bunchuai vechten met Klasuek Phetchinda in 124 ponden, Yothin F.A. groep gewicht te Rungkit Morbeskamala in 116-117 ponden, Sam Dee Phetyindee Academy krijgen wraak met Chareonporn Phobtheeratham in 109 ponden, Somraknoi W. Sangphaphai vechten met Thongnoi Luakbanyai in 103 ponden en Kaona Plewwayo om te begrijpen van 200,000 baht met Thablang S. Warittha in 96 ponden te onderhandelen.

Leave a Reply