“Phetphuthai” heeft zijn goede toekomst.

Op dit moment is Phetphuthai geworden om de uitstaande boxer met zijn gemakkelijke naam om te onthouden. Na het op de laatste wedstrijd heeft hij toonde de uitstekende vorm te kloppen van Saifa S. Sarawut op Suek Muai Dee Witheethai op laatste zondag, de laatste tijd de trainer die Tee dreigende lucht heeft bedankt voor fans van het Muay Thai en de deskundige Ken Nakornsri ter ondersteuning van alle boksers in het kamp van boksen. In de toekomst misschien Phetphuthai Volg de route van zijn senioren een als Chomhoad, Satanfa en anderen zeker.

 

Trainer Tee gezegd dat voor deze wedstrijd Phetphuthai zijn betere prestaties, met name voor zijn schoppen in de nek als het goede strategie voor de grote. Vervolgens moet het dank u voor de Muay Thai fans ter ondersteuning van hem totdat hij is geworden om de nieuwe ster.

Leave a Reply