“Yothin” heeft zijn nieuwe vorm te kunnen vechten met iedereen.

SIA Riam F.A. groep heeft aanvaard dat nu zijn geliefde bokser zijn betere conditie van de ziel en lichaam heeft. Bovendien, op de laatste 2 wedstrijden won hij zijn paar een voortdurend door het verkrijgen van de wraak van de Palangphon voor de tweede keer met succes. Dan, op de volgende wedstrijd hij kan bestrijden met iedereen afhankelijk van de aansluiting te overwegen in dit onder voorbehoud van Toon zijn betere vorm.

 

De laatste tijd Yothin F.A. groep kunnen de scores van Palangphon Phetyinde Academy om wraak van hem als tweede keer prachtig op Suek Phetwisate als de grote wedstrijd won. Dus, nu Sia Riam F.A. groep of de grote baas van het boksen kamp heeft aanvaard dat nu deze bokser heeft zijn betere conditie van lichaam en ziel zonder op te geven op het spel gemakkelijk. Bovendien, voor de laatste 2 wedstrijden won hij op de twee wedstrijden voortdurend. Vervolgens kan hij nu bestrijden met iedereen afhankelijk van de aansluiting te overwegen voor het grijpen van de kampioen en tonen van de funniness.

Leave a Reply