De Muay Thai fans gunst van Phayakthongkham versie boksen programma.

De litunent L of Ying Phanitcha Theeradatephong of de vrouwelijke promotor van het boksen programma van Phayakthongkham heeft de goede boxers te vechten op Suek Phetkertphet op dinsdag 31 mei in 2016. Dus zal er de druk van de boksers op dit programma, namelijk Banlangngen P. Pheannaphat Mareemat bestrijden met Raktemroi Sorchor Wichit Padraew de derde keer na geconfronteerd met als tweemaal de tijd om te schakelen voor de winnaar en de verliezer. Daarom zijn er de andere goede boxers op dit programma ook lid te worden.

 

Op Suek Phetkertphet programma, nu terugsturen kan zodat het geluk aan fans de Muay Thai opnieuw. Bovendien, nu de litunent L of Ying Phanitcha Theeradatephong heeft geselecteerd alle lijsten in Phayakthongkham versie uitstekend. Dus misschien de Muay Thai fans van dit programma, met name voor de meester van Remat om te vechten als de derde keer voor het maken van amusement zeker gunst.

 

Daarom kan dit programma bestaan uit andere bekende boksers; namelijk, de ene of Phetsanguan om te vechten met Dateudom Singnawaarwut in 106 ponden, Khomphet Sitsarawatsia om te vechten met Kraduklek K. Klomklaew in 100 pond, Khunphon Sitkaewphraphon om te vechten met Hachalarm Sitphuphantu in 131 ponden, Phetsomphong Sorchor Wichitphadraew om te vechten met Phetphailin Singbansrang in 107 ponden en de ondersteunende bokser of Chaila Sarawatphaemahathai om te vechten met Onemeechok Phuhongthong in 116 pond na door naar de tweede men of Pomphet Singbansrang om te vechten met Singthongnoi Kerttikittiphan.

Leave a Reply