“Sia Mor” zal “Kikkak” te bestrijden op PPTV met “Phetdam”.

SIA Mor of Chuchareon Raweearamwong heeft bevestigd dat op de laatste tijd het teamwork van Palangmai groep het nieuwe plan heeft te laten P. Paoin aan te sluiten op Rachadamnern Superfight programma. Bovendien, ze gedacht hebben van dit onderwerp voor een lange tijd zonder de geschikte kans. Klik vervolgens op deze zondag 29 mei de Muay Thai fans van PPTV kanaal zal hebben hun goede kans om naar te kijken voor deze bokser vechten op dit programma zeker na het teamwork hebt uitgeschakeld alle problemen al.

 

Daarom dit programma misschien uitgezonden sinds 6: 20 p.m., en hij is één van alle bekende van Palangmai groep die het teamwork wil laten hem vechten op Rachadamnern Superfight voor een lange tijd. Vervolgens op dit programma zou hij vechten met Phetdam S. Sangakarnchang gunst die de Muay Thai fans en het teamwork zeker door aan te tonen van de grote vorm.

Leave a Reply