“Phunluang” of de hete vorm zal vechten met “bank”.

Phonluang Sitbunmee is klaar om te bewijzen dat de prestaties met de Universiteit van de Superbank van Rattanabundit als de meester van Suek miljonair van Phetwittaya om te worden uitgezonden op deze 3 augustus, 2016 Rachadamnern boxing stadium. Bovendien, met zijn verse vorm en conditie goed lichaam won hij zijn paar een voor 6 overeenkomt met continu. Het moet echter de kans en de laatste keer zien op de laatste ronde worden getroffen.

 

Voor de kapitein een van Suek Phetwittaya op deze 3 augustus, 2016 stadium Rachadamnern boksen uitgezonden, heeft nu de promotor Wittaya Phetsemeun gedaan de lijst van Phonluang Sitbunmee om te vechten met Superbank van Rattanabundit Universiteit met zijn komst terug om weer voor Muai Thai te bestrijden. Aan de andere kant, is hij nu verdwenen uit het vechten voor bijna 2 jaar, dus op deze wedstrijd die hij is blij om te vechten met de grote bokser als superbank weer. Daarnaast, nu heeft hij zijn perfecte lichaam toestand met zijn verse vorm om te winnen van het paar degenen voor 6 wedstrijden ook continu.

 

Wat meer voor dit programma, zal er de anderen; namelijk, de meester een of Superbank van de Rattanabundit Universiteit vechten met Phonluang Sitbunmee, naar de tweede men of Yokwittaya Phetsemeun vechten met Extra S. Sirilak, Morakot Khomsaimai vechten met Yadfah Rairline, Suriyanlek Orbortor Kamphee vechterij Kan K. Kamphanat, Yodwittaya S. Sirilak vechten met Nuengphayak Ph. Lakbun, Anuwat Natkinphlala vechten met Khanongsuek K. Kamphanat en Denkrengkrai Singmarwin vechten met Cherry Duangchaiphor.

Leave a Reply