“Khwan” zal terugkomen om te vechten op PPTV kanaal.

Nu, Khwan S. Plernchit of het voormalige van de uitstekende vorm heeft aangekondigd om terug te keren op de cirkel van boksen weer dat de grootheid van de gevechten. Vervolgens in de volgende wedstrijd zal hij de meester die strijd op Suek Rachadamnern Superfight op PPTV kanaal met Kongnapha Srimongkol. Bovendien, zal dit programma uitgezonden op deze zondag 31 juli in 2016 Rachadamnern boxing stadium. Ook zal hij vechten in 131 ponden.

 

In de afgelopen Khwan S. Plernchit had gevangen de ogen van de fans Muay Thai met het hebben van meerdere programma’s ter bestrijding van continu. Echter na die hij had zijn verdwenen uit Bangkok voor meerdere jaren. Dan, nu hij komt terug naar de goede vorm opnieuw weergeven door de meester paar een tegen op Suek Rachadamnern Superfight op PPTV kanaal in de volgende wedstrijd.

 

Bovendien, Khun Sumate Siasattabongkot of Mit Nakorn is echt vertrouwen in de grote prestaties van Khwan met inbegrip van zijn geluk te hebben verschillende programma’s om te vechten in de toekomst voortdurend wedstrijden met zijn gevoelig voor betere vorm en betere aanmoediging. Dan, is het zeker dat nu hij terugkomen zou om te laten zien van de indrukwekkende vorm aan de Muay Thai fans weer, vooral als hij de goede aanmoediging heeft gekregen van iedereen.

Leave a Reply