Tips om te overleven in Muay Thai voor beginners

Beginners of zoals wij zeggen in eenvoudige woorden, beginners, hebben vaak een harde tijd na Muay Thai, de manier waarop het eist een heleboel uithoudingsvermogen en geduld, de resultaten wanneer u verwerken deze bijzondere kunst met hele hersenen en vastberadenheid, ook om op te merken van geduld moeten komen. Muay Thai is een krijgskunst, dus stoppen met denken het als een childs play. Het vraagt om uw hart, ziel en heel veel energie. De uitdaging met behulp van de rookies is ze gebrek aan kennis en hebben ook een slechte gewoonte van het maken van veel veronderstellingen en zodra zij omgaan met simpele feit, de meeste van hen gewoon opgeven. Muay Thai niet serieus ten aanzien van quitters, dus voordat je je kont brengen tot het Muay Thai kamp, onthoud dat zodra u in bent, je moet echt goed aandacht om te blijven.
Enkele tips die kunnen zij houden handig uit te breiden hun voortbestaan fase in Muay Thai training voor een paar dagen.
1. fitness is de sleutel-Lose Body Fat
In het geval je overgewicht en los en slappe dijen, wapens en andere delen van het lichaam hebben, is het beter om stukje uit de extra vet out u pas Muay Thai training. Kan je dat op een aantal manieren, zoals conditietrainingen – degene die pompen van uw hartslag voor lange periodes, het kan worden uitgevoerd, joggen, zwemmen enz. Muay Thai doen helpt bij volledige gewichtsverlies maar er ook rekening mee dat mensen met overgewicht hebben de neiging te geven sneller dan fit mensen. Dus eerst fit en vervolgens ga je gang.
2. Houd je ogen Open
Er zijn veel dingen die zijn niet geleerd maar komt automatisch, je lichaam krijgt die kennis door ervaren ontberingen en strijd. Een hardcore professionele Muay Thai vechter heeft de neiging om veel van dergelijke kennis hebben. U kunt uw tijd besparen als u nauw observeren professionele vechters die vechten. U kan van hen leren zonder verspilling van uw tijd die ze zelf uitzoeken.
3. get Your Facts Straight en vasthouden aan hen
Beginners hebben een insect van het bereiken van het niveau van het voorschot op dag 1, luister, dat niet gebeuren gaat, duurt het tijd & veel en veel van de praktijk te bereiken hoog niveau in vechtsporten. Het beste advies dat u van dit artikel ontvangen kunt is dat wanneer u uw opleiding startfase, probeer te leren zo veel mogelijk, krijgen uw feiten duidelijk, vasthouden aan de grondbeginselen en de praktijk tot je perfect bij hen. Uw lichaam zal automatisch signaal wanneer u klaar voor voorschot niveau bent.
4. hangout met ervaren strijders
Wanneer u start uw training in Muay Thai kampen, kijk voor mensen met trainingservaring, leren kennen hen en proberen om te hangen met hen. Indien mogelijk, vraag hen om te trainen met je. Op deze manier uw dwaze fouten zal krijgen opgemerkt voordat ze een vergif voor je.
Als u in actie de volgende tips samen met uw instructie gezet zult vervolgens u iedereen daarna waarderen.

Leave a Reply