Muay Thai training – meer dan een bestrijding sport

Muay Thai (Thais boksen) wordt beschouwd als een van de oudste vechtsport vaardigheden. Het is ook bekend als “Acht ledematen vaardigheid”, want naast het gebruik van de benen en handen u ook de knieën en ellebogen kunt. Dit is een van de redenen waarom deze sport populair in Thailand en over de hele wereld is. Het is vermeldenswaard dat vanwege het hoge risico van verwondingen wegens het gebruik van ellebogen en knieën, Muay Thai wordt beschouwd als een van de zwaarste gevechtssporten.
Deze soort is meer dan gewone spel in Thailand. Thaise mensen uitvoeren speciale rituelen voordat de wedstrijden beginnen. Voordat de wedstrijd begint, krijgen strijders op hun knieën en prooi, vermelden hun leraar. Na dat ze voeren een langzame dans, het verhogen van de spanning en de wedstrijd kan beginnen.
Vanwege de voortdurende conflicten tussen mensen van Zuidoost-Azië in het verleden, Thais hadden sommige vechten vaardigheden te ontwikkelen en dat is hoe Muay Thai tot stand gekomen. De opleidingsproces is eenvoudig en al die mensen nodig is regelmatige oefening. Er zijn een aantal historische bronnen vermelden Thai boksen in de 16e eeuw. Het interessante deel is dat de eerste wedstrijd van de opgenomen tussen de Thaise koning Naresuan en de Birmese koning was teneinde slachtoffers op het veld. Naresuan won de wedstrijd en de Birmese warriors links.
Muay Thai is vandaag niet een bestrijding vaardigheid is sport en een beetje meer. Sinds het begin van de 20e eeuw mensen kunt kijken naar wedstrijden Muay Thai elke dag zoals Suwit muay thai stadion. Er zijn gespecialiseerde arena’s waar strijders zijn opleiding en voorbereiden van hun wedstrijden en Muay Thai is een van de meest populaire sporten in Thailand. Mensen die deelnemen aan deze gevechten moet goed worden opgeleid en moeten zitten kundig voor laatste lang in de ring. Bijvoorbeeld, in tegenstelling tot andere traditionele gevechtssporten, het is toegestaan om te vechten met de knieën en ellebogen terwijl de tegenstanders in een positie clinch zijn.
Naast het zijn een professionele bestrijding sport wordt Muay Thai steeds een deel van vele recreatieve programma’s zowel in Thailand en over de hele wereld. Dit komt als gevolg van de effectiviteit die Muay Thai heeft als het gaat om verbetering van zelfvertrouwen, de stress te verlagen, helpen gewicht te verliezen (vanwege de lange en actieve trainingen). Thai boksen beoefend kan worden door zowel mannen als vrouwen.
Deze dingen maken Muay Thai meer dan een eenvoudige bestrijding sport.

Leave a Reply