Manieren om gemotiveerd te blijven bij het leren van Muay Thai

Enthousiasme is belangrijk met betrekking tot de lange termijn, in het geval u niet aangemoedigd vervolgens voordat lang zult u onvermijdelijk worden stoppen op het. Muay Thai is gewoon niet eenvoudig, het duurt periode en een heleboel oefening te perfectioneren, te gaan voor een lange periode, moet je gas omhoog vissentank samen met veel inspiratie en ook zelfvertrouwen. Enthousiasme maakt het mogelijk om het hele blijven en zelfvertrouwen maakt het ook mogelijk om positief en in toevoeging maakt die je sneller studeren en ook veel beter. Als u praktijk Muay Thai voor het einde vervolgens wilt begin jezelf te motiveren.
1. Houd uw hoofd in het spel
Hou je hoofd in Muay Thai, 24/7. Bekijk dat Muay Thai gevechten, lezen van boeken en artikelen gepubliceerd op Muay Thai, vindt u tal van hen op het internet. Alvorens uit te werken, bent u voorbereid geest en lichaam de intensiteit en wreedheid van de komende opleiding. Denk, eten en leven van Muay Thai. Als je je hoofd te in het spel houden, zal u nooit opraken van motivatie.
2. de succesverhalen
Succesverhalen zijn geweldige manier om te krijgen van de motivatie. Er zijn tal van boeken en biografieën geschreven op Muay Thai strijders. Er zijn enkele echt geweldig auto-biografieën geschreven door de strijders zelf, zijn er documentaires en films gebaseerd op de sport en de strijders. U kunt enige tijd nemen om te doen sommige van deze en ik ben zeker krijg je een geweldige impuls van motivatie.
3. Zie ervaren strijders trein
Wanneer je begint te leren, dat je weet niet de intensiteit of enkele gekke manieren om betere resultaten te krijgen, ook u gebrek aan ervaring en motivatie. De beste manier om een pot vol met motivatie is door het observeren van de ervaren strijders. U kunt vragen sommige ervaren vechter u zijn/haar opleiding om partner te maken of je kunt gewoon achterover leunen en kijken hem/haar trainen en zie hoe ze vechten. Dit krijgt u zeker uw dagelijkse dosis motivatie.
4. zelf-motivatie
Zelf-motivatie is een techniek die gebruikt wordt door veel professionals op vele terreinen, of het nu voor hun Interviews, audities en voorstellen of zelfs waait in sommige zelf-motivatie. Wat je precies doet is praten met jezelf in de spiegel en bij voorkeur alleen. U denkt het spiegelbeeld als een verschillende persoon en u uw angsten en ontberingen te delen en jezelf motiveren.

Leave a Reply