“Phetphailin” heeft de goede vorm en heeft de wachtrij om te vechten.

Hert Kertphet of één van de professionele samenwerking van Suek Kertphet is gebleken dat nu hij klaar is om het maken van de goede naam van Phetphailin Singbansrang. Trouwens, in dit uur hij komt om te laten zien van de verse vorm te zijn van de winnaars in alle wedstrijden. Vervolgens, op deze dinsdag 13 november in 2016 iedereen moet steunen hem omdat hij met Yodchatchai Huarongnamkhaeng vechten zal. Na dat, als hij heeft gewonnen op deze wedstrijd, zal hij de kans om te vechten met Weerachat Bunrasee of Vill Phetkoson hebben.

 

Nu, de naam van Phetphailin is bekend door de Muay Thai fans en herten Kertphet of het teamwork is gebleken dat het zou moeten goedkeuren die nu Phetphailin heeft zijn ontwikkeling op de strategie, met name om te oefenen met Sia Khaek. Daarom, op 13 November in 2016 hij zal vechten met Yodchatchai Huarongnamkhaeng om te vechten met Vill Phetkoson of Banlangngen P. Peannaphat als steeds als de bekende in de toekomst genoemd.

 

Daarnaast zal er de meester een van Suek Kertphet en Suek Sitnumnoiinstellingen door de promotor Chun Kertphet; namelijk, Chatchai P.K. Sanchai Muai Thai Yim vechten met Peankhon Leknakornsri in 119 pond na door de ondersteunende of Siwakorn Kertchareonchai Singkhao Sitphuphantu, Nuengphayak Ph. Chareonphat Santose S. Watcharayim, Kraduaklek K. Klomklaew vechten met Phalangphob Ph. Muengphet, Fahkhamram Sitkamnanphrasert Saksree Sakburiram, Yodphanu Sitdabmai Lertchingchai Singnawaarwut en Aek Sitnumnoi vechten met Thabtimthong Th. Niyomsuk vechterij vechterij vechterij vechterij.

Leave a Reply