“Chun” wordt gewaardeerd dat de grote boksen kampen nooit hem met rust laten.

Op dit moment, heeft Chun Bedankt voor het hoofd van het boksen kamp voor samen het indrukwekkende werk aan de Muay Thai fans zonder te verlaten. Daarnaast heeft hij bewonderd voor Phraranchai, P.K. Sanchai, Chitmuengnon, Kertchareonchai, Dabphangkongphrab, Sitnumnoi, Arawan, Nayok A Thasala en anderen. Vervolgens zijn alle tijden in zijn geest en hij wil belonen voor hun behandelen met zijn hart.

 

Op de laatste middag van maandag, heeft Chun geopenbaard dat hij rechtstreeks aan de redacteur van Muai Siam dagelijkse heeft belde na afwerking van de grote wedstrijd op Lumphinee kampioen Kirkkrai. Dan, nu is hij echt blij met het succes in elk deel met de goede ondersteuning van het Muay Thai fans en de opwinding van het paar degenen te bestrijden. Hij wil dan ook, dank u voor het hoofd van de kampen van de boksen geen kwestie van Pharanchai van Kodea Thungsong, P.K. Sanchai Muai Thai Yim van Sia Khwag, Chit Muengnon van Sia Chit, Kertchareonchai van Kokert, Pangkongphrab van Dabphang, Sitnumnoi van Numnoi, Arawan van Banglee Yala en Nayok A Tha Sala van Nayok A en anderen.

 

Chun Kertphet zei dat ze allemaal als dezelfde familie van hem, dus hij is blij om toe te treden van alle werken met hem met liefde.

Leave a Reply