Het is van mening dat de “Arundate” de kampioen zou kunnen begrijpen.

SIA Bu Muengphet en Phalae Kertthongrit vaststaat dat Arundate Phetarun M 16 voor zijn vechten op 27 Isuzu succesvol zou kunnen zijn.

 

SIA Bu of de promotor van Suek Phetsuphaphan en Phalae of de trainer van Sitbunmee boksen kamp zei dat laatste tijd Arundate heeft afgeklopt Duangsomphong al. Bovendien, het gebeurde op de vierde ronde van 27 Isuzu op de tweede wedstrijd van Suek Chao Muai Thai boxing stadium Om Noi. Bovendien, kan hij houden voor meer van 3scores door vechten voor twee keer met de totalen van 5 scores. En nu hij kan overgaan in de halve finale ronde al met zijn toewijding, besteden tijd en goede aandacht. Dus, het is van mening dat Arundate Phetarun M 16 kunnen succesvol in de bestrijding van het volgende spel absoluut. Op dezelfde manier verwachten het niet te veel als gevolg van de moeilijke taak om te vechten in de volgende wedstrijd.

Leave a Reply