Muay thai of Thai Boksen

Muay thai of Thai Boksen is een taai techniek martiale kunst uit Thailand. Afgeleid van muay boran (oude ponsen), is Muay Thai Thailand’s nationale spel, ook bekend terwijl Thai boksen.

Het woord muay ontleent evenals Thai komt in het woord Tai in het Sanskriet mavya. Bestrijding opleiding wordt aangeduid als de “Art werk van acht Braches” of het “onderzoek van acht armen en benen” omdat de strijders gebruiken acht ‘punten van contact’; ponsen, schoppen, ellebogen en ook knie stakingen. Dit kan worden anders dan “een paar punten” (vuisten) binnen westerse boksen en “four points” (voeten en handen) gebruikt in de spel-georiënteerde martial martial arts. Een beoefenaar waarbij Muay Thai staat bekend als een nak muay.

Er zijn niet vele schriftelijke bescheiden in verband met pre-twentieth honderd jaar Muay Thai opnemen. Kennis heeft onlangs zijn doorgegeven door gewoon mondelinge traditie, waardoor zij moeilijk zeker te zijn van de informatie. Toch kunnen we er zeker van dat verschillende soorten kickboksen hebben voor leeftijden geoefend in de hele waar u nu Zuidoost-Azië woont. Er zijn vele muay thai fitnesscentra en scholing op muay thai sportschool is goed om te leren.

Zonder in te gaan op te veel historische details, het is van mening dat in Thailand, Thai hand technieken zich ontwikkeld van muayboran (oude thai boksen), een ongewapende bestrijden methode die eventueel door Siamese kan hebben gewerkt soldeer recht na het verliezen van hun wapens in de strijd.

Maar zelfs in punten tijdens de vrede zelfverdediging technieken voor leeftijden geweest van groot belang voor Thaise legerleiders en de monarchie. We kunnen er zeker van dat Thaise troepen Thai boksen sinds de eerste tijd hebben bestudeerd.

De Combat opleiding en MMA onderwijs op onze trainingskamp is veelzijdig, aanbieden van Muay Thai en MMA trainingsprogramma’s aan iedereen, van beginners en amateurs om professionele strijders te leren Muay Britse voor de lol, conditionering of zelf vrijwaringsmaatregelen; voor professionals die op zoek slijpen hun vaardigheden te voorkomen.

Muay Thai is ontstaan als een nieuwe gevechten vaardigheid, gebruik maken van delen van ons lichaam en soms samen met extra wapens met inbegrip van zwaarden, pikes, samen met clubs. Muay Thai werd gebruikt rond het slagveld zelf, op een moment wanneer hand-voor u tot-hand gevecht eindigde de norm, en voor bescherming tegen plunderaars. In een latere fase in de geschiedenis van Kick boxing bleek niet echt een gevechten vaardigheid in oorlogvoering en met betrekking tot bescherming van de Gemeenschap, maar ook uitgegroeid tot een toeschouwer activiteit geworden. Muay Thai prijs trekt geleidelijk werd een fundamentele stuk van lokale festivals en feesten, met name personen gehouden op gronden van de Tabernakel.

Inderdaad, Muay thai, Thai boksen of Kick boksen is traditioneel sterk verbonden — zoals de situatie met andere kwesties met de Thaise manier van leven is — met de boeddhistische tempel of Wat. Wat als de geestelijke

zoals educatieve centrum in traditionele Thaise stadsleven bovendien de houder samen met was moulder sociale, evenals van uw Muay Thai Conventie. De Wat leek te zijn een repository met de Kunsten, niet alleen religieuze aard, maar in de toevoeging van de een volledig spectrum van inventieve streven, met inbegrip van vechttechnieken.

Leave a Reply