Muay Thai training voor fitness

Hoewel dit als iets nieuws voor sommige mensen klinkt misschien, is het feit dat Muay Thai training als een uitstekende fitnesstraining is gebruikt voor vele jaren. Muay Thai (ook bekend als Thai boksen) heeft wortels in Thailand. Het werd vroeger gebruikt als een vechtsport die kunnen overleven in deze turbulente regio garanderen en nu deze nationale sport van Thailand wordt beoefend om vele redenen. Muay Thai strijders niet het gebruik van alle wapens in hun gevechten, maar de opleidingsproces vereist een paar stukken van apparatuur en paar andere dingen die meestal in speciaal gevonden ontworpen Muay Thai trainingskampen. Deze kampen kunnen worden gevonden in de steden en kleinere plaatsen overal in Thailand. Aangezien Muay Thai aantrekkelijk voor veel buitenlanders is, bevinden vele kampen zich in de toeristische zones.
De trainingen bestaat uit enkele elementen en wat deze elementen gemeen hebben is het feit dat ze zijn interessant en uitdagend. De training begint met een warming-up – lichte stretching en blijft met intense serie van schoppen en stakingen stoten. Zelfverdediging bewegingen zijn ook onderdeel van elke trainingssessie. Om het in eenvoudige woorden, Muay Thai vertegenwoordigen training programma’s ontworpen voor fitness een combinatie van cardio, weerstand en zelfverdediging opleiding. Dus, hoe kunt u een goede Muay Thai kamp kiezen?
Trainers en personeel
De trainers moeten professioneel en hebben een soort certificaat dat hun expertise zal bevestigen. Houd in gedachten dat deze sport gevaarlijk zijn kan, dus het is goed om te hebben een instructeur die weet hoe een veilige training uitvoeren. Zelfs zonder sparen partners, kunnen dingen zoals schoppen pads of schaduw boksen ook potentieel gevaarlijk als het niet uitgevoerd op de juiste manier. Het personeel werkt in het kamp moet worden vriendelijk en behulpzaam en u geniet van uw verblijf er.
Locatie
Aangezien Thailand een land dat bekend staat om zijn natuurlijke schoonheden (vooral prachtige stranden en zee is) is het goed om te vinden van een kamp dat dicht bij de zee. Wateractiviteiten kunt u ontspannen na een lange training.
Faciliteiten en accommodatie
Neem een kijkje op onze fotogalerij van het kamp dat u in geinteresseerd bent. Vind een kamp met schone en goed uitziende trainingsfaciliteiten en een kamp met haar eigen accommodatie want dit een goede manier is om het bereiken van uw fitness-doelen zonder enige afleiding.

Leave a Reply