Hoe om te leren van Muay Thai

Heb je ooit gedacht dat je over vijanden van de zwaarste in een aanval winnen kunt? Kijkt het onmogelijk voor u? Als u denkt dat het onmogelijk voor u om uw tegenstanders te verslaan in een staking of een paar staking is dan ben je verkeerd. Muay Thai kunt u verdedigen u zelfs wanneer velen je omringen. Lees verder hoe om te leren van Muay Thai om dergelijke macht.
Vind een trainingskamp of een sportschool
Allereerste stap om te leren van Muay Thai – Thai boksen – een afkorting is het vinden van trainingskampen uitgevoerd in uw omgeving of in de buurt. Als u niet elke trainingskampen in uw omgeving of in de buurt ziet kan u vervolgens wilt verplaatsen naar Thailand omdat Muay Thai er is ontstaan en dus, je veel van kampen krijgt en sportscholen om te leren van deze gevechten kunst vechten.
Terwijl op zoek naar een camping of een sportschool, ervoor zorgen dat jullie de beste, dus na het vinden van een kamp of een sportschool, vraag naar hun leerstrategie, zoals het aantal dagen, uren per dag, leren proces, enz. Dit zal helpen u om te begrijpen wat je gaat om te leren. U kunt om te zien de studenten leren Muay Thai in dat kamp ook om ervoor te zorgen dat hun leerproces goed is.
Vertrouwd bent met de voorwaarden van Thai Boksen
Nadat u hebt gevonden en sloot zich aan bij een trainingskamp, is het de tijd voor u om vertrouwd te raken met de lingo van Muay Thai. U moet weten alles over het, zoals de lichaamsdelen gebruikt in deze strijd art, verschillende soorten trappen, enzovoort. U kunt hen leren door het raadplegen van uw trainers, andere leert in het kamp, en kijken van films gebaseerd op Thai boksen.
Verblijf actief en snel
Als u wilt uw tegenstanders te verslaan dan hebt om zelf te maken een belofte dat “u nooit lui worden zal”. Als je zegt dat je niet kunt voor 2 uur oefenen dan is eerlijk gezegd Muay Thai niet voor jou. U moet warming-ups doen voor meer dan 30 minuten voordat u begint met oefenen en als je niet kan doen dan beter thuis blijven. Als u alle onderdelen van uw lichaam zoals elleboog niet kunt gebruiken, benen, enz met de snelheid van de verlichting, dan u zal niet zitten kundig voor de tegenstander te verslaan. Liever zal de tegenstander verslaan u in een seconde. Als u wilt om te winnen over de tegenstander, dan heb je om actief en snel zoveel mogelijk. Zelfs als je moe bent, moet je voelen als u vers zijn en actieve anders je tegenstander zijn profiteren zal.

Leave a Reply